TANS maakt papierloos transport mogelijk

Written by: Tans

TANS maakt papierloos transport met standaardoplossing mogelijk. Universele Transport Opdracht, eCMR en eFactuur zijn nu verkrijgbaar als standaard toepassing in TALIS. De toepassing voldoen aan de richtlijnen van SUTC.

Met de ontwikkeling van de zogenaamde eFactuur heeft TANS alle 3 de standaardtoepassingen van papierloos transport in haar TMS TALIS gerealiseerd. De standaarden voldoen aan de structuur en opzet van de door Stichting Uniforme Transport Coderingen opgestelde richtlijnen. De eFactuur optie is standaard voorzien in TALIS en zonder meerprijs verkrijgbaar. De koppeling met Transfollow en het gebruik van de Universele Transport Opdracht, UTO, zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Voor vragen over deze toepassingen kunt u contact opnemen met TANS.

Onlangs verscheen een persbericht over deze annoncering. U kunt het bericht hier downloaden.

De uitgebreide omschrijving van papierloos transport kunt u hier downloaden. 

 

 

Twitter