Informatie m.b.t. Coronavirus

Written by: Tans

Onderstaand treft u informatie aan over de aangepaste werkwijze van TANS m.b.t. het Coronavirus. TANS is als ICT leverancier ondersteunend aan de primaire processen voor ketens van voedsel en medicijnen. Daarom zal onze dienstverlening niet onderbroken of ingeperkt worden.

Ten aanzien van fysiek contact delen wij mee dat wij proberen om zoveel mogelijk op afstand te werken. Met behulp van technische toepassingen zoals Teamviewer en conference calling zijn wij in staat om alle werkzaamheden normaal uit te voeren. Het kan voorkomen dat de helpdesk extra belast is. Gaat u thuis werken in plaats van op kantoor, zorg er dan voor dat de beeldscherminstellingen van de applicaties zoveel mogelijk overeen komen met die van uw kantooromgeving. Als u onze vestiging wilt bezoeken, meld dit dan vooraf aan. Er is bij binnenkomst een hygiëne protocol. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk van huis uit.

Twitter