Cursusaanbod zomer 2019

Written by: Tans

TANS organiseert regelmatig diverse cursussen voor TALIS gebruikers die net met TALIS zijn gestart of nog moeten starten. Maar ook voor gebruikers die al enige tijd met TALIS werken zijn cursussen beschikbaar om hun kennis uit te breiden.

TALIS cursusaanbod zomer 2019

De cursussen worden gehouden in de cursusruimte bij TANS in Eindhoven en kunnen op verzoek ook bij u op locatie plaatsvinden. Naast het cursusaanbod dat staat beschreven is het ook mogelijk om met uw consultant een cursus op maat samen te stellen. De cursusdocenten zijn zelf consultant, hebben veel praktijkervaring en zijn in staat om naast de behandeling van het standaard cursusmateriaal ook in te spelen op praktijksituaties.

In onderstaand overzicht staat aangegeven welke cursus op welke data en tijdstippen worden gegeven. 


Screen Shot 04-26-19 at 09.56 AM.PNG


Uitgebreide cursusinformatie

Via deze volgende links vind je meer specifieke informatie over betreffende cursussen: TALIS basis cursus, TALIS cursus Factuurmethoden, TALIS cursus Ritplanning, TALIS cursus FlexTools en de Workshop CRM.


Aanmelden voor één van deze cursussen kan via de agendamodule op onze website


cursus.png

Twitter