Eerste IMPACT klant is een feit!

Written by: Tans

H. van den Berg uit Duiven is de eerste IMPACT gebruiker.

De firma H. van den Berg uit Duiven gaat als eerste starten met de nieuwe planningstool IMPACT. Van den Berg heeft twee activiteiten, te weten transport en expeditie en gebruikt TALIS TMS sinds 2014. De ontwtikkeling van IMPACT sprak Van den Berg erg aan omdat het modern en eenvoudig oogt en omdat er voldoende mogelijkheden in zitten om mee van start te kunnen gaan. IMPACT wordt in de loop van het eerste kwartaal 2019 geïmplementeerd.
 

IMPACT logo


Inmiddels gaan de ontwikkelingen in het nieuwe programma gestaag door. Nog voor de zomer wordt IMPACT verder uitgebreid met nieuwe functies zoals niet opdracht gebonden taken en intergratie met X-Server 2 van PTV.   
 

IMPACT.png
 

Klik hier voor meer informatie over IMPACT.