TANS released eerste versie van IMPACT op ICT & Logistiek 2018

Written by: Tans

Meer dan 2 jaar is er gewerkt aan de nieuwe planningstool van TANS, IMPACT genaamd. Deze tool is met de modernste technieken ontwikkeld en vervangt op den duur de ritplanningsmodule van TALIS.

Nieuwe planningstool IMPACT

IMPACT haalt zendingen binnen uit een TMS of een ERP systeem waardoor het ook een interessante tool kan zijn voor eigen vervoerders. Uiteindelijk zal IMPACT in meerdere varianten verkrijgbaar zijn. De eerste versie bevat basisfunctionaliteiten, maar die worden al snel uitgebreid. IMPACT is tot stand gekomen met behulp van pilots die de afgelopen tijd samen met TANS gewerkt hebben aan de ontwikkeling van het systeem.

IMPACT logo

 

TANS presenteert: 'The making of IMPACT'


Op de ICT & Logistiek presenteert TANS de ontwikkeling van IMPACT in de vorm van een film waarin ook duidelijk wordt hoe IMPACT werkt. Voor een gratis toegangsbewijs voor ICT Logistiek klikt u hier. Voor de bioscoop is geen kaartje nodig.

 

Screen Shot 10-29-18 at 12.10 PM.PNG

 

Twitter