Aanmelden TANS klantendag 2018

Written by: Tans

Op donderdag 19 april organiseert TANS in samenwerking met de Gebruikersvereniging van TANS een klantendag in Den Bosch.

Aanmelden voor de klantendag en de diverse workshop kan via deze link. Alle klanten van TANS zijn deze avond welkom. De dag zal in het teken staan van diverse onderwerpen die zeer actueel zijn en die invloed hebben op de automatisering en de bedrijfsvoering van de klanten van TANS (met name de nieuwe AVG wetgeving die in mei van kracht gaat).

Het programma start om 17.00 uur en wordt geopend met de Ledenvergadering van de gebruikersvereniging (hiervoor ontvangen de leden een aparte agenda). Ook niet leden zijn welkom als toehoorder. Daarna volgt een plenaire presentatie over TANS met vervolgens een presentatie door Anton Dijkhuis, oud-IT-manager van Vos Logistics, over de zes IT-succesfactoren en de BusinessITScan®. U kunt voorafgaand aan de klantendag de status van de zes IT-succesfactoren in uw organisatie meten met de kosteloze sneak preview.

Vanaf 19.30 worden er in 4 zalen afwisselend 4 thema’s behandeld. Elke workshop duurt 30 minuten.
 

  • Thema 1  AVG Wetgeving per 25 mei. Waar moet u zich aan houden en wat moet u doen om voorbereid te zijn.
  • Thema 2  IMPACT de nieuwe planningstool van TANS.
  • Thema 3 TALIS versie 8.0 de voordelen en de functies.
  • Thema 4 verbetering van bedrijfsvoering en automatisering met de zes IT-succesfactoren en de BusinessITScan® en diverse mogelijkheden voor Cloudoplossingen. Ook hier wordt ingegaan op de AVG wetgeving.  In samenwerking met CompX.   

 

 

Twitter